Voor en door zorgprofessionals

De scholingen worden gebaseerd op de laatste inzichten en de docenten weten als geen ander hoe je deze toepast in de praktijk.

Onze scholingen bieden optimaal resultaat voor jou en je zorgorganisatie. Tijdens de scholingen worden kennis, vaardigheden en praktijk optimaal op elkaar afgestemd. Je leert wat je moet weten en je traint wat je moet kunnen. Kenmerkend hiervoor is de wisselwerking tussen de 3 pijlers.

Kennis

Vaardigheden

Praktijk

Arrangement

Medicura Academy regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een lunch inbegrepen (broodjes). Op de scholingslocatie is daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kleine groepen

De Medicura Academy werkt met kleine groepen van maximaal 12 personen. Er bestaat hierdoor veel ruimte voor discussie en de docent of trainer kan voldoende stilstaan bij jouw persoonlijke leervragen. De interactie met andere deelnemers in de groep heeft een stimulerende werking. Je leert mensen kennen die zich net als jij willen laten prikkelen en zich verder willen ontwikkelen. Met deze gelijkgestemden om je heen breid je ook direct je netwerk uit.

Scholingruimtes

Medicura Academy beschikt over verschillende scholingsruimtes. Iedere ruimte is voorzien van alle gemakken en specifiek ingericht met het oog op de scholingsdoeleinden van de werkenden. Om u een sfeerimpressie te geven van onze Medicura Academy scholingsruimtes kunt u hieronder enkele foto’s bekijken.